Képek – Székrekedés elleni készítmények

A székrekedés jelentkezésekor rendkívül fontos, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a kínzó panaszokat, mivel nem csupán roppant kellemetlenek a tünetek, de komoly veszélyt is jelentenek egészségünkre nézve.

Azonban roppant lényeges, hogy lehetőleg természetes szerekkel igyekezzünk csökkenteni a szorulás kínjait, mivel ezeknek – ellentétben a szintetikus gyógyszerekkel – nincsenek káros mellékhatásaik.

A Tamarin lekvár egy olyan hashajtó étrend-kiegészítő, melyben csak természetes összetevők találhatóak, amik mindegyike hozzájárul a belek mozgásának fokozásához, s ezáltal elősegítik a széklet kiürülését.

A Tamarin lekvár összetevői által laxatív hatású, és serkenti a belek perisztaltikus mozgását, mellyel kivételesen hatékonyan képes fellépni a székrekedés ellen.

A Tamarin lekváron kívül különösen jó hashajtó hatású természetes megoldás még a Méhkenyér, a Biotic Balance Probiotikus kapszula, a Natu-Lax kapszula, valamint a Hunyadi János Gyógyvíz is természetes módon képes megszüntetni a székrekedést.